0
آیتم : 0
قیمت کل‪:‬ £0.00
مشاهده سبدتسویه حساب
0
آیتم : 0
قیمت کل‪:‬ £0.00
مشاهده سبدتسویه حساب

ویزای چین

آشنایی با چین و ویزای این کشور

در میان همه کشورها و در میان همه تورها , تفاوت عمده ای را در تورهای چین شاهد هستیم ( کشوری با شگفتی ها و عجایب دیدنی و غافل گیر کننده و جاذبه های افسانه ای )
دیدنی های چین شامل :
* شهر ممنوعه 
* دیوار بزرگ چین
* قصر تابستان معبد و … 
شانگهای در شهر های مدرنیته و هانگرو شهری که به نام مارکوپولو خوانده می شود .
تور چین در کل , توری رویایی و خاطره انگیز بود و سفری بی نظیر را برایتان رقم می زند . 
تور چین شرکت بیتا بال سیر با پرواز مستقیم ماهان به مدت ده شب در هتل های 5 ستاره به نازل ترین نرخ برایتان میسر ساخته . تور های 10 روزه چین در 3 شهر پکن , شانگهای و هانگزو برگزار با اخذ ویزای گروهی چین برگزار می شود . اخذ ویزای چین بسیار ساده می باشد و مدارک آن تنها 2 قطعه عکس رنگی 6*4 و گواهی تمکن 40میلیونی به زبان انگلیسی می باشد .

مراحل اخذ ویزای چین !

کشور چین به دلیل سطح بالای تجارت،جاذبه های توریستی فراوان و وامل دیگر هر ساله پذیرای حجم زیادی از هموطنان ما میباشد.برای سفر به چین ابتدا باید نسبت به اخذ ویزای چین اقدام کرده و سپس وارد این کشور شوید.ما در این مطلب قصد داریم تا در مورد اینکه چطور میتوان ویزای چین گرفت توضیحاتی ارائه دهیم و همچنین در مورد انواع ویزای چین نیز توضیح خواهیم داد.لازم بذکر است که سعی کرده ایم پایین ترین قیمت ویزای چین را برای شما فراهم کنیم.

انواع ویزای چین ؟!
  • ویزای نوع Cاین نوع ویزا برای خدمه کشتی،ماشین های باربری , ترانزیتی و ... صادر میشود.
  • ویزای نوع Dبرای افرادی که قصد اقامت در چین دارند صادر خواهد شد.
  • ویزای نوع Fافرادی که به منظور مبادلات، بازدید، تورهای تحصیلی و سایر فعالیت های غیر تجاری میخواهند وارد کشور چین شوند.
  • ویزای نوع Gافرادی که قصد ترانزیت از کشور چین را دارند.
  • ویزای نوع J1روزنامه نگاران سازمان های خبری خارجی مستقر در چین. طول مدت در نظر گرفته شده در چین برای این افراد بیش از ۱۸۰ روز است.
  • ویزای نوع J2روزنامه نگارانی که به منظور تهیه خبر به مدت کوتاهی میخواهند در این کشور باشند.این نوع ویزا حداکثر برای ۱۸۰ روز است.
  • ویزای نوع Lبه منظور اهداف توریستی صادر میشود.معمولا افرادی که قصد بازدید از کشور چین را دارند،این نوع ویزا را دریافت خواهند کرد.
  • ویزای نوع Mافرادی که به منظور تجارت قصد سفر به کشور چین را دارند از این نوع ویزا استفاده خواهند کرد.
  • ویزای نوع Q1این نوع ویزا برای افرادی صادر خواهد شد که قصد دیدار خانواده یا دوستان خود را در چین دارند.(افراد یا خویشاوندان چینی)
  • ویزای نوع Q2این نوع ویزا برای افرادی که قصد دیدار دوستان یا خانواده خود را که به عنوان یک فرد خارجی تابعیت چین را گرفته اند صادر خواهد شد.
  • ویزای نوع Rاین نوع ویزا برای افرادی که از استعداد خاصی برخورداند و کشور چین به آن ها نیاز دارد صادر خواهد شد.
  • ویزای نوع Sافرادی که قصد بازدید از همسر،فرزند،والدین و یا … که به عنوان یک فرد خارجی در این کشور کار یا تحصیل میکنند را دارند باید نسبت به اخذ این نوع ویزا اقدام کنند.اعتبار این ویزا بیش از ۱۸۰ روز است.
  • ویزای نوع X1افرادی که به منظور تحصیل به مدت بیش از ۱۸۰ روز وارد چین میشوند.
  • ویزای نوع X2افرادی که به منظور تحصیل به مدت کمتر از ۱۸۰ روز وارد چین میشوند.
  • ویزای نوع Z یا کاریاین نوع ویزای برای افرادی صادر میشود که قصد کار در چین را دارند.
برای دریافت ویزای چین به چه مدارکی نیاز دارید ؟

ویزای نوع C

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس
  • نامه تضمینی صادر شده توسط یک شرکت حمل و نقل خارجی یا یک دعوتنامه صادر شده توسط یک نهاد مربوطه در چین
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • اثبات وضعیت اقامت قانونی : شما باید اصل و فتوکپی مدارک معتبر خود یا ویزای اقامت، محل اقامت، محل کار یا وضعیت تحصیلی یا سایر مدارک معتبر اقامت قانونی ارائه شده توسط مقامات مربوطه کشور را که در حال حاضر در آن اقامت دارید ارائه دهید.

ویزای نوع D

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.

ویزای نوع D

  • عکس
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • دعوتنامه : این دعوتنامه باید توسط شخص یا اشخاصی که در چین حضور دارند صادر شود و شامل موارد زیر باشد :
  • اطلاعات در مورد متقاضی (نام کامل، جنسیت، تاریخ تولد و غیره)
  • اطلاعات مربوط به بازدید برنامه ریزی شده (هدف بازدید، تاریخ ورود و خروج، محل (بازدید کنندگان) برای بازدید، روابط بین متقاضی و شخص یا فرد دعوت کننده، منبع مالی برای هزینه ها)
  • اطلاعات در مورد شخص دعوت کننده (نام، شماره تماس با مخاطب، آدرس، تمبر رسمی، امضا نماینده قانونی یا فرد دعوت شده)
سفارت خانه چین در ایران ؟!
  • سفارت چین روزهای فرد در ساعات اداری ۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۰۰ آماده پاسخگویی به مسافران می باشد
Don`t copy text!
WhatsApp chat